Såser, röror och tillbehör fläskkarré, grillning, ugnsrostade rotfrukter

Årets första grillning






Idag var det äntligen dags för årets första grillning! Vi grillade fläskkarré, halloumiost, sparris och lök. Till det hade vi bearnaisesås, ugnsrostade rotfrukter (morötter, palsternackor och sötpotatis) och en sallad med följande ingredienser:

Ca. 6 portioner

200 g blandsallad
1/2 burk soltorkade tomater
1 gul paprika
3 tomater
1/2 knippe salladslök 
2 msk olivolja
2 tsk balsamvinäger 
1 tsk honung
1 krm salt
1 krm peppar 

Finhacka soltorkade tomater, paprika, tomater och salladslöken. Grovhacka salladen. Blanda ihop olivolja, balsamvinäger, honung, salt och peppar och häll över salladen. 

Supergott blev det! Och härligt att grillsäsongen är igång nu :)