Bröd, Glutenfritt glutenfritt bröd, glutenfritt kesobröd

Glutenfritt kesobröd

Jag hittade det här brödet på tidningenhembakat.se! Det verkar både gott och nyttigt. 

Ca.15 bitar 
500 g keso
4 ägg 
1 tsk bakpulver 
1 msk fiberhusk
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor 
1 dl pumpakärnor 
1 dl sesamfrön
3/4 tsk salt

Sätt ugnen på 225 grader. Vispa äggen lite fluffiga, tillsätt keson och rör om. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och rör sedan ner i äggröran. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper, smeten ska vara ca.1 cm tjock. Grädda mitt i ugnen ca.20 minuter.

Vispa äggen fluffiga och rör ner keson.

Blanda alla torra ingredienser med varandra.

Bred ut på en plåt med plåtpapper. Grädda i ugnen 20 minuter på 225 grader.

Nu är brödet i ugnen så jag återkommer om hur det smakar!