Kall räkpaj

Pajdeg
125 gram rumstempererat margarin
3 dl mjöl
3 msk kallt vatten
Fyllning
750 gram räkor med skal
1 dl majonnäs
2 dl creme fraiche
250 gr keso naturell
2 hårdkokta, hackade ägg
½ dl hackad gräslök
2 msk hackad dill
1 äpple
1 burk krossad, avrunnen ananas
1 liten burk persika
2 msk bostongurka
½ rödlök
salt
peppar
Dekoration: 2 burkar stenbitsrom, räkor och dill.
Nyp ihop margarinet och mjölet. Tillsätt vattnet och arbeta raskt ihop till en deg.Tryck ut i en pajform, 23 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Vila i kylen ca.30 min. Förgrädda i mitten av ugnen, 200 grader, ca 10 min.
Låt pajen svalna innan fyllningen läggs på.
Skala räkorna, hacka dem i mindre bitar. Skär rödlöken, äpplet och persikorna i små bitar. Mixa alla ingredienser i en stor bunke. Lägg över pajskalet. Låt gärna stå i kylen i ett dygn innan servering. Dekorera pajen med räkor, dill och stenbitsrom strax före servering.
Supergod! skulle gärna ha receptet på den (när det finns tid att lägga upp).
Vad bra att ha en sådan här blogg där man sparar på favoritrecepten + att vännerna kan få dina goda recept :)
Kram Daniela