Snabb kycklingsallad med senapsdressing och vitlöksbröd

4 portioner
1 hel grillad kyckling
2 portioner skruvpasta, tre färger
1 liten burk majs
1 röd paprika
1 gul paprika
1 ask små plommontomater
1 dl brödkrutinger
150 gram fetaost
1 dl oliver
1/2 rödlök
1 påse salladsmix
Dressing:
1 msk dijonsenap
1 äggula
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
Bröd:
1 påse små baguetter som gräddas färdigt i ugn
1 vitlöksklyfta
50 gram smör
1 msk provensalska örter, frysta
Sätt ugnen på 225 grader. Dela baguetterna på mitten, lägg på plåt med bakplåtspapper. Blanda smör, provensalska örter och en pressad vitlöksklyfta, bred på bröden.
Koka pastan. Rensa kycklingen, skär upp grönsaker och fetaost. Blanda allt i en rymlig skål.
Sätt in bröden mitt i ugnen ca.7 min.
Vispa ihop senap, äggula, rödvinsvinäger, vitlök, salt och peppar. Fortsätt vispa och tillsätt olivoljan droppvis och sedan i en tunn, jämn stråle.