Vegetariskt carpaccio rödbetor, rödbetscarpaccio

Knytis!

Jag har semester den här veckan, så himla skönt! Idag har vi haft besök av några vänner och deras barn. Det blev massor med bus och god mat! I morse var det tveksamt om det skulle bli sol men det sprack upp lagom till kl.10 då alla ramlade in. Vi både lekte och åt utomhus. Vad underbart det är att kunna vara ute så mycket!

Jag bidrog med carpaccio gjord på skivade rödbetor, bladsallad, smulad chevreost, rostade solrosfrön. Toppad med lite flingsalt, olivolja och balsamvinäger. I bakgrunden skymtar en skål med hommous.
Vi åt kallskuret, pastasallad med ost, rostade mandlar, sugarsnaps och rädisor. 
Och olika goda ostar med kex, physalis, surdegsbaguette med smör och ost. Och stekt halloumi. Till efterrätt blev det kladdkakemuffins med jordgubbar och grädde. Åh vad gott allt var! Tack alla tjejer som var med idag!




Det blev en promenad med barnen i barnvagnen ikväll innan det var dags att sova.