Annorlunda gino

 

Den här ginon är inte lite god, den är fantastiskt god!

Grundreceptet är från Leilas recept "Leilas exotiska gino" men jag har ändrat innehållet lite.

 

6 portioner

250 gram frysta hallon

2 st bananer

4 kiwi

1 dl rörsocker

2 dl kokosflingor

200 gr vit choklad

6 cm färsk ingefära

1 liter vaniljglass

 

 

Sätt ugnen på grill 200 grader. Skär bananerna och kiwin i bitar och varva tillsammans med hallonen i en stor gratängform, alt små portionsformar. Blanda samman socker, kokos, fint riven ingefära och hackad vit choklad. Strö blandningen över frukten och gratinera i övre delen av ugnen med luckan på glänt tills den fått en gyllene färg (ca.5 min). Håll koll hela tiden då det går fort när den väl får färg!

 

P.S Den fina ugnsformen är köpt på Bruka Design! D.S