Godaste räkpajen!

Den här pajen skall ätas kall, endast pajskalet gräddas en stund i ugnen. Det är många ingredienser i denna paj som tillsammans blir en god kombo! Receptet fick jag på en inflyttningsfest vi var på för många år sedan.
 
På bilden ser du även röran med philadelphiaost och soltorkade tomater.
 
Pajdeg
 
125 gram rumstempererat margarin
3 dl mjöl
3 msk kallt vatten
 
Fyllning
 
750 gram räkor med skal
1 dl majonnäs
2 dl creme fraiche
250 gr keso naturell
2 hårdkokta, hackade ägg
½ dl hackad gräslök
2 msk hackad dill
1 äpple
1 burk krossad, avrunnen ananas
1 liten burk persika
2 msk bostongurka
½ rödlök
salt
peppar
 
Dekoration: 2 burkar stenbitsrom, räkor och dill.
 
Nyp ihop margarinet och mjölet. Tillsätt vattnet och arbeta raskt ihop till en deg.Tryck ut i en pajform, 23 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Vila i kylen ca.30 min. Förgrädda i mitten av ugnen, 200 grader, ca 10 min.
 Låt pajen svalna innan fyllningen läggs på.
 
Skala räkorna, hacka dem i mindre bitar. Skär rödlöken, äpplet och persikorna i små bitar. Mixa alla ingredienser i en stor bunke. Lägg över pajskalet. Låt gärna stå i kylen i ett dygn innan servering. Dekorera pajen med räkor, dill och stenbitsrom strax före servering.