Glutenfritt bröd med soltorkade tomater
Testade ett 2-minutersbröd häromdagen, där jag gillade idén men inte smaken riktigt. De enda ingredienserna var 1 dl majsmjöl, 2 ägg och lite salt. Man rörde ihop allt, la i en form/djup tallrik och sen in i micron 2 minuter. Det vart lite för torrt och smaklöst men som sagt, jag gillade idén om att kunna göra ett snabbt, nyttigt bröd så jag började kolla runt bland liknande recept. Med hjälp av all inspiration jag fann knåpade jag ihop detta goda glutenfria bröd:
Ett bröd
1 dl mandelmjöl
1 ägg
1 msk smakfri kokosolja
1 hackad soltorkad tomat (i olja)
lite torkad oregano
lite torkad basilika
lite flingsalt
Rör ihop allt, bred ut i en form/tallrik och kör 2 min i micron på full effekt.
Tillbehör:
Avokado
Tomat
Rödlök
Supergott :)