Efterrätter, Glutenfritt frukt med vit choklad, gino

Gino

På dagen var jag iväg med äldsta grabben på kalas! 

Det bjöds på hamburgare med bröd till lunch och till fika blev det brandbilstårta, kokosbollar, vaniljbullar och en massa annat gott.

Sen var det knappt två timmars paus innan det var dags för nästa kalas. Nu blev det hämtmat och gino till efterrätt. Gino är hur enkelt som helst att göra.

8 portioner

500 g hallon, tinade
3 bananer
4 kiwi
150 g vit choklad
1 liter vaniljglass
Sätt ugnen på 225 grader och grill. Smörj en ugnsform. Skiva bananer och kiwi, häll ner i ugbsformen tillsammans med hallonen.

Hacka chokladen och strö över frukten. Ställ in i ugnen, högt upp. Ha ugnsluckan lite på glänt.
Ta ut ur ugnen när chokladen börjar få färg, vilket sker efter några minuter.  Håll hela tiden koll, då det snabbt kan brännas. Servera tillsammans med vaniljglass!

Man somnar i varje fall inte hungrig ikväll..
#1 - - Felicia:

Ser gott ut :)